Liverapportera & livesända finaler - Eskilscupen

Liverapportera & livesända finaler

Skrivet 31 juli 2018 17:16

Eskilscupen har inlett ett samarbete med den sociala sport-appen Sportswik för att ta bevakningen av cupen till nästa nivå. Med hjälp av Sportswik-appen kan alla på plats live-rapportera tillsammans från matcherna med bilder, video, kommentering & hejarop, och alla där hemma kan följa och dela cupäventyret från frukost till sänggång!

I appen finns även spelschema, resultat & tabeller, och de officiella resultaten från matcherna kommer in automatiskt (för klasser med resultat och slutspel). I klasser utan resultat och tabeller finns tydlig information om att ställning och resultat inte ska kommuniceras.

Finalerna från Olympia kommer även att livestreamas och kunna ses gratis via Sportswik-appen eller på Eskilscupens mediasite på Sportswik. En av kommentatorerna: Erik Edman.

Finalerna som kommer att sändas live på söndag, med start 16.20 är P14, F14 och P15.

https://www.sportswik.com/eskilscupen2018#/cupmagazine/201/start

Nästa nyhet: Liverapportera era matcher & livesända finaler

Skrivet 31 juli 2018 17:15
Eskilscupen har inlett ett samarbete med den sociala sport-appen Sportswik för att ta bevakningen av cupen till nästa nivå. Med hjälp av Sportswik-appen kan alla på plats live-rapportera tillsammans från matcherna med bilder, video, kommentering & hejarop, och alla där hemma kan följa och dela cupäventyret från frukost till sänggång! I appen finns även spelschema, resultat & tabeller, och de o... Läs mer