Förlängd anmälningstid till Eskilscupen 2020!

Med anledning av de rådande omständigheterna och den unika omvärldssituation vi befinner oss i har Eskilscupens cupledning beslutat att skjuta fram den ordinarie anmälningstidsgränsen för Eskilscupen 2020 till fredagen 12/6.

Planeringen för ett genomförande av Eskilscupen 2020 fortgår likt tidigare och vi följer givetvis utvecklingen mycket noggrant med direktiven från våra myndigheter och med hänsyn till våra gästers hälsa i första rummet.
Anmälningstakten för vårt genomförande fortlöper likt tidigare, där finns fortfarande platser kvar i samtliga klasser även om vissa närmar sig fullteckning.
Observera att lagets anmälan är bekräftad först när startavgiften för laget är betald.

Cupledningen har utifrån det unika läge vi befinner oss i beslutat att om ett scenario uppstår om att Eskilscupen utifrån de rådande omständigheterna inte går att genomföra, kommer startavgift och deltagaravgifterna återbetalas till de lag som betalt in dessa. Alternativt finns givetvis möjligheten att tillskjuta sin startavgift och säkra en plats och arrangemang av fotbollsfesten Eskilscupen 2021 istället.

Avslutningsvis sänder vi en tacksamhet för ert tålamod, visad förståelse och hopp om att vi tillsammans kan fylla Helsingborgs gator och fotbollsplaner med entusiastiska fotbollslirare, domare, ledare & supportrar i slutet av vecka 31 som vi gjort sedan 1968 i Eskilscupen.Välkommen till Eskilscupen, en av Sveriges största fotbollsturneringar som går av stapeln i fotbollsstaden Helsingborg. Varje år deltar cirka 13 000 spelare fördelat på 700 lag i turneringen som har spelats sedan 1968. Eskilscupen är en mötesplats för ungdomar och ledare som söker glädje, gemenskap, fair play och framförallt en turnering av högsta klass. Eskilscupen 2020 spelas 30/7 - 2/8.

Fler än 450 lag har redan bokat in Eskilscupen som sommarcup 2020! Ta del av våra härliga stränder och utmärkta fotbollsplaner - och anmäl er till sommarens stora fotbollsfest i Helsingborg!

Under ”Anmälan” och ”anmäl ditt lag” registrerar ni ert lag i respektive klass och fyller i kontaktuppgifter till anmälaren.

Varmt välkomna!


Finalresultat A-slutspel 2019:

F16: FC Rosengård - IFK Örby 0-6
F15: IFK Osby - Spånga IS FK 4-2
F14: IFK Göteborg - Eskilsminne IF 5-1
F13: Fortuna FF - IFK Göteborg 1-3

P16: Lindome GIF - Eskilsminne IF 1-3
P15: Klippans FF - BK Olympic 0-4
P14-11: IF Elfsborg - Västra Frölunda IF 2-0
P14-9: Stafsinge IF - Åsa IF 2-8
P13: Hammarby IF FF - Kinna IF 1-0