Dagar
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
Timmar
0 0 0 0
0 0 0 0
Minuter
0 0 0 0
0 0 0 0
Sekunder
0 0 0 0
0 0 0 0
Invigning Eskilscupen 2024

Välkomna till ESKILSCUPEN 2024


Anmäl er nu Redigera er anmälan Anmäl domare

ESKILSCUPEN 2024

Välkommen till Eskilscupen, en av Sveriges största fotbollsturneringar som går av stapeln i fotbollsstaden Helsingborg. Varje år deltar cirka 15 000 spelare fördelat på över 860 lag i turneringen som har spelats sedan 1968. Eskilscupen är en mötesplats för ungdomar och ledare som söker glädje, gemenskap, fair play och framförallt en turnering av högsta klass. Eskilscupen 2024 spelas 1/8 - 4/8.  Under ”Anmälan” och ”anmäl ditt lag” registrerar ni ert lag i respektive klass och fyller i kontaktuppgifter till anmälaren.Eskilscupen välkomnar Veo som officiell partner

Eskilscupen är glada att kunna offentliggöra vårt nya partnerskap med Veo, den banbrytande fotbollskameran. Detta samarbete är en naturlig förlängning av vår gemensamma passion för fotboll och teknologi, då många lag i Eskilscupen samt arrangerande föreningen, Eskilsminne IF, sedan länge använder Veo i sin verksamhet.

Genom detta partnerskap kommer alla deltagande lag i Eskilscupen att få ta del av en rabatt på 200€ vid köp av en Veo-kamera. Dessutom kommer Veo att bistå oss med innehållsskapande före, under och efter turneringen, vilket kommer att berika upplevelsen ytterligare för både spelare och supportrar.

Klicka här och registrera dig så kommer en representant från Veo att kontakta dig med en offert.

André Petersson, Turneringsledare för Eskilscupen uttrycker sin entusiasm: "Att samarbeta med Veo känns som ett naturligt steg framåt för oss. Vi har sett hur deras teknologi har förändrat sättet vi ser på och analyserar matcher, och vi är övertygade om att detta partnerskap kommer att lyfta vår turnering till nya höjder."

Från Veos sida delar Jerry Jarnald,  samma positiva syn: "Vi har följt Eskilscupen under många år och efter att ha träffat deras progressiva personal var beslutet att ingå partnerskap enkelt. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans och ta vår nya Veo Cam 3 till turneringen, vilket möjliggör för lagen att spela in sina matcher och livestreama direkt till Min Fotboll-appen."

För eventuella frågor, tveka inte att kontakta personalen på Eskilscupen eller Jerry Jarnald på jerry@veo.co. 

Anmäl ert lag nu

Säkra er plats i cupen, anmäl er idag!

Upptäck Helsingborg

Sommarstaden Helsingborg har mycket att erbjuda! Idyll korsas med storstadsutbud. Här finns badplatser mitt i city och samtidigt ett shoppingutbud som lockar både i city och på ett av Sveriges största shoppingcenter Väla Centrum. Det finns även strandpromenader och andra nöjen - du hittar allt vad du än söker! Varför inte ta färjan över till Danmark och upptäcka ett annat land bara en 20 minuters båtfärd över sundet till Helsingør?

Läs mer

Parad och Invigning

Anmält ert lags deltagande vid Parad och Invigning genom ett mejl till kansli@eskilscupen.nu

Domare

Hjälp oss genom att vara domare under turneringen!

Anmäl dig som domare Redigera din anmälan

Följ dina favoriter

Ladda ner vår app till din telefon så hjälper vi dig hålla reda på allt under turneringen!

App Store Ladda ner från App Store Google Play Ladda ner från Google Play